Chiropractor ervaringen Ghislaine

Blijf niet langer rond lopen met lage rug pijn!

Ghislaine Cals had al lange tijd pijn in haar onderrug. Het was een vaak terugkerende pijn. Bij pijn wordt er vaak gedacht: er is niets bijzonders aan de hand. Veel mensen blijven doorlopen met klachten. Niet doen! De chiropractor kan veel voor je betekenen. Rugpijn in de onderrug komt veel voor. Sommige mensen hebben het maar een enkele keer, bij anderen komt het regelmatig terug.

Lees hier meer over rugpijn.

Ghislaine Cals kwam met haar pijn bij Chiroplus. Sinds haar bezoek bij Chiroplus heeft ze duidelijk minder rugklachten. Het gaat goed met haar gezondheid en ze ervaart nu een betere basis. Ze kan nu weer alles doen wat ze daarvoor deed. Autorijden, werken, buigen en zitten gaat nu veel gemakkelijker.

De service van Chiroplus

Ook benoemt Ghislaine de goede service en persoonlijke aandacht als pluspunten van Chiroplus. Ze zou Chiroplus aanbevelen aan anderen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze werd warm en vriendelijk behandeld.

Blijf niet rondlopen met rugpijn

Veel patiënten van ChiroPlus ervaren snel verbetering en hebben minder pijn. Kom vrijblijvend langs op een Rugscandag en ontmoet de chiropractoren van ChiroPlus. De datum voor de  eerstvolgende Rugscandag vindt je op onze nieuwspagina: https://www.chiroplus.nl/over-chiroplus/nieuws/

Terug naar het overzicht