Team

Cor Collins

Chiropractor

Cor is min of meer opgegroeid in de praktijk van zijn ouders en wist daardoor al vroeg dat hij ook chiropractor wilde worden. Mede omdat hij dagelijks zag wat het positieve effect van chiropractie was op het leven van veel mensen. Op 21-jarige leeftijd vertrok hij naar de Verenigde Staten om zijn opleiding tot chiropractor te volgen aan Palmer College of Chiropractic in Davenport Iowa.

Na zijn opleiding heeft Cor als vrijwilliger gewerkt in Peru. Hij heeft onder andere chiropractische zorg verleend in de sloppenwijken rondom Lima (hoofdstad Peru) en in de jungle om de lokale bevolking te voorzien van chiropractische zorg. Tijdens deze reis heeft hij, zijn vrouw en collega, Vanessa ontmoet.

Cor: “ Het is mijn missie is om zoveel mogelijk mensen helpen door middel van chiropractische zorg. Met chiropractie breng je niet alleen positieve veranderingen teweeg bij de patiënt, maar ook in zijn/haar omgeving. Want hun gezondheid beïnvloed iedereen in de familie.”

Vanessa Collins

Chiropractor

Vanessa heeft chiropractie gestudeerd aan Palmer College of Chiropractic. Zij heeft hier gespecialiseerd in chiropractie voor kinderen en zwangere vrouwen. Vanessa: “Ik denk dat mijn hele leven anders was geweest zonder chiropractie.

Het is mijn missie om de hele familie, zowel ouders als kinderen, te helpen met chiropractie en hen zo een betere kwaliteit van leven te geven.

Onze gediplomeerde chiropractoren zijn beide aangesloten bij de chiropractische beroepsverenigingen Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Michael Collins

Chiropractor

Michael is de broer van Cor, en dus ook van kinds af aan opgegroeid met Chiropractie. Michael heeft zijn studie in Amerika gevolgd en is daar zijn vrouw Jennifer tegen gekomen. Samen met hun drie kinderen wonen zij in Utrecht.

‘Het is ontzettend motiverend om te zien wat chiropractie voor mensen kan betekenen. Dysfunctie in de wervelkolom kan vervelende gevolgen hebben. Wanneer deze gecorrigeerd worden, zien we mensen vitaler worden en hun kwaliteit van leven verbeteren.’

In het verleden was Michael een echte brokkenpiloot. Zonder chiropractie zou hij nooit zo goed hersteld zijn van eerdere ongelukken. Hij laat zich daarom ook regelmatig nakijken. Zo blijft hij pijnvrij. En door optimaal te bewegen blijft hij gezond!

Stèphanie van den Ing

Praktijkassistente

Mijn naam is Stèphanie van den Ing. Ik ben woonachtig in Amersfoort samen met mijn vriend en onze 2 lieve kinderen. Sinds februari 2016 ben ik werkzaam als praktijkassistente wat ik met heel veel plezier doe.

Er bestaan veel vooroordelen over chiropractie, die ik ook veel hoorde. Maar al na mijn eerste werkdag kan ik vertellen dat die vooroordelen verdwijnen zodra je weet hoe deskundig de chiropractoren zijn, en je bijvoorbeeld ziet hoe patiënten, jong en oud, behandeld worden. En als je dan nog niet overtuigd bent, dan raak je het wel van de verhalen die je hoort aan de balie. Mensen die blij verrast zijn in wat ze weer wel kunnen omdat dat voorheen moeilijk ging of helemaal niet.

Als je twijfelt of ook uw klachten behandeld kunnen worden zou ik zeggen: bel gerust of maak eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ik hoop je gauw een keer te mogen ontvangen in onze praktijk!