Chiropractie vergoeding

Chiropractie vergoeding

Voor je een afspraak inplant, is het goed om te weten of je een chiropractie vergoeding ontvangt bij jouw verzekeraar. Voor een chiropractie behandeling geldt geen verplicht eigen risico. Dit omdat behandelingen onder de aanvullende verzekering vallen en niet onder de basisverzekering. Alleen voor de zorg uit de basisverzekering geldt een verplicht eigen risico.

Bekijk direct jouw chiropractie vergoeding

Geen verwijzing nodig

Kun je in het overzicht niet precies vinden wat jouw chiropractie vergoeding is? Neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar. In alle gevallen heb je geen verwijzing nodig van de huisarts, je kunt dus direct een afspraak plannen.

Kwaliteit en registratie

De chiropractoren van ChiroPlus zijn geregistreerd bij zowel de SCN (Stichting Chiropractie Nederland) als bij de NCA (Nederlandse Chiropractie Associatie). De Stichting Chiropractie Nederland registreert alleen chiropractoren die voldoen aan streng gestelde eisen. Zo wordt de kwaliteit van de Nederlandse chiropractoren gegarandeerd. Als lid van de beroepsvereniging van chiropractoren (NCA) voldoen we aan de hoge opleidings- en praktijkeisen.

Tarieven chiropractor

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Kom gerust een keertje langs om te ontdekken wat chiropractie voor jou kan betekenen. Wil je een vervolgafspraak plannen? Bekijk dan de tarieven per consult op tarievenpagina. Een chiropractie vergoeding kan de consulten gedeeltelijk of compleet dekken.