Chiropractor ervaringen

A. van Twillert

De belangrijkste reden dat meneer Twillert onze praktijk bezocht was dat hij veel klachten had aan zijn been. Sinds de behandelingen zijn zijn klachten erg verminderd. Hij heeft minder pijn, meer kracht en kan meer ontspannen. Ook heeft hij een beter nachtrust. Lopen, zitten, autorijden, werken buiten en staan gaan gemakkelijker. Meneer Twillert is zeer naar tevredenheid behandeld, en hij beveelt Chiroplus van harte aan.

Aletta Pasker

De belangrijkste reden dat Aletta onze praktijk bezocht was dat ze steeds terugkerende rugklachten in haar onderrug had, waardoor ze dagen niet op of om kon. Na de eerste behandeling gaat het goed en is haar rug iets stabieler geworden en ‘schiet’ het er minder snel in. Ze heeft sinds de behandelingen meer kracht, minder pijn en is iets zekerder over haar rug. Autorijden en zitten gaat makkelijker. Ze is erg tevreden over de service in de praktijk, en heeft Chiroplus al aan mensen in haar omgeving aanbevolen.

Joey van Bedem

Doordat Joey een ongeluk heeft gehad met de scooter, had hij veel hoofdpijn en rugklachten. Maar sinds zijn behandeling bij Chiroplus heeft hij hier geen last meer van! Hij heeft meer kracht, is meer ontspannen en heeft een betere nachtrust. Dit allemaal doordat hij van zijn pijn af is. En extra leuk: hij heeft zijn schoonmoeder aanbevolen om naar Chiroplus te gaan!

Jan Mulder

Waarom Jan Mulder onze praktijk bezocht? Hij had een hernia, met uitstralende pijn naar zijn linkerbeen en voet. Sinds zijn behandeling bij Chiroplus zijn zijn klachten voor 85%/90% weg. Hij heeft meer kracht en energie en merkt dat hij meer ontspannen is. Lopen, autorijden, werken, zitten en tillen gaat allemaal beter. Hij beveelt Chiroplus aan omdat er een persoonlijk behandelplan is en aandacht voor jou als patiënt.

Saskia Tamminga

De voornaamste reden dat Saskia Tamminga een bezoek nam aan onze praktijk, was dat ze rugklachten had, en daarnaast pijn in haar stuit. Saskia is volleybalster en sport veel, dus is het voor haar belangrijk om haar sport zonder pijn te kunnen uitoefenen. Sinds haar eerste bezoek ervaart ze minder klachten, is ze soepeler en heeft ze geen uitstralingspijn meer. Ook het slapen gaat veel beter. Ze beoordeelt haar gezondheid nu uitstekend, en heeft steeds meer kracht en minder pijn. Kortom: alle handelingen in haar dagelijkse leven gaan makkelijker.

Petra Ruijsbroek-Wolfswinkel

"Tijdens mijn zwangerschap heb ik erg veel baat gehad bij chiropractie. Bij mijn eerste zwangerschap heeft Vanessa mij erg goed behandeld bij mijn bekkenklachten. Zij heeft ook de diagnose gesteld dat mijn bekken scheef stonden en iets gekanteld waren. Na de reeks behandelingen was ik van mijn pijnklachten af en had ik ook geen beenlengte verschil meer. Ook tijdens mijn tweede zwangerschap heeft Vanessa mij behandeld. Mede door de behandeling heb ik deze zwangerschap als erg positief ervaren en met weinig pijnklachten. Bij mijn eerste zwangerschap zat ik met 3 maanden al gedeeltelijk in de ziektewet. Ik heb mijn tweede zwangerschap tot aan mijn verlof vrij zwaar lichamelijk werk gedaan in de zorg, zonder in de ziektewet te komen."

Sophia Steenbeek

Sophia Steenbeek bezocht onze praktijk vanwege haar rugklachten. Ze werkt in de zorg, doordat dit intensief werk is, krijgen veel mensen klachten. Sinds dat ze in behandeling heeft, merkt ze dat ze meer energie heeft en een betere nachtrust. Ook kan ze beter lopen, werken, buigen, zitten en staan. Kortom: haar kwaliteit van leven is beter geworden! Ze beveelt Chiroplus van harte aan.

Fabienne Looij

"Al een tijdje had ik last van uitval in mijn rechterbeen en stekende pijn in mijn lies. Ik heb verschillende behandelmethoden geprobeerd, maar niks hielp. Na de behandeling bij ChiroPlus is mijn pijn wel verholpen! Ook kan ik nu beter slapen. Mijn algehele gezondheid is sinds de eerste behandeling echt verbeterd en ik vind ChiroPlus echt een goede praktijk."

Stefan Tebbens

Stefan had last van lage rugklachten. Sinds zijn behandelingen voelt hij zich fitter en heeft hij een stuk minder klachten. Daarnaast heeft hij meer energie en een betere nachtrust. Ook werken, tillen en slapen gaat beter.

Hendrik-Jan Hop

Hendrik-Jan kwam met duidelijke pijnklachten bij ChiroPlus: “Ik had vaak last van mijn rug en ervaarde vooral pijn in mijn onderrug. Dankzij de behandelingen bij ChiroPlus is mijn gezondheid nu uitstekend.” Direct na de eerste behandeling merkte Hendrik-Jan verschil. Na meerdere behandelingen kreeg hij aanzienlijk minder last van de pijnklachten, ondertussen heeft hij ook vaak helemaal geen last meer van zijn klachten. “Ik heb nu minder hoofdpijn en een losser gevoel in mijn nek. Ik voel veel minder pijn dankzij mijn chiropractische behandelingen. Ook dagelijkse dingen als autorijden en tillen gaan nu gemakkelijker.”

Laura

Als je zwanger bent, kun je gewoon doorgaan met chiropractische behandelingen. Bovendien kan de chiropractor verlichting brengen bij de klachten die ontstaan tijdens de zwangerschap. Zo ook Laura: “Het was fijn om tijdens mijn zwangerschap door te gaan met de behandelingen, want er wordt op dat moment veel van je lichaam gevraagd.” Laura had een aantal jaar geleden veel last van haar rug en kwam bij ChiroPlus terecht. Daar werd een duidelijk behandelplan opgesteld en al na een paar behandelingen was er verbetering. Inmiddels is ze zo goed als klachtenvrij.

Huub Rohof

"Vier jaar geleden was ik betrokken bij een ongeval. Ik werd op de fiets aangereden door een auto. De huisarts zei dat ik rust moest houden en moest kijken hoe het voelde. De eerste dagen voelde ik me natuurlijk beroerd en flink gekneusd. Daarbij had ik hoofdpijn, maar dat kwam door de hersenschudding. Maar de hoofdpijn bleef aanhouden, vooral wanneer ik mij moest concentreren of inspannen. Daarom kwam ik een jaar geleden bij Cor met mijn inmiddels chronische problemen. Hij stelde voor om eerst foto’s te laten maken en op basis daarvan de behandeling te starten. Cor had vanaf het begin vertrouwen dat de hoofdpijn te verhelpen was. De symptomen wezen naar een whiplash. Na de eerste weken waarin ik intensief werd behandeld, begonnen er dagen te komen dat ik geen hoofdpijn meer had. Dat gaf de burger moed en nieuwe energie! Elke dag hoofdpijn is namelijk doodvermoeiend. Week na week werd de situatie beter, met af en toe een lichte terugval. We zijn nu ruim een jaar na de eerste behandeling en ik kom de maand doorgaans zonder hoofdpijn door. Cor heeft een manier gevonden om mijn nek te behandelen en de klachten te verhelpen. Daarnaast word je jezelf tijdens zo’n jaar ook heel bewust van je houding en gedrag, dus neem je zelf ook maatregelen om hoofdpijn te voorkomen, Het blijft immers een kwetsbare plek. Ik ben Cor zeer dankbaar voor de zorgvuldig behandeling en het resultaat!”

Ghislaine Cals

Ghislaine Cals had al lange tijd pijn in haar onderrug. Het was een vaak terugkerende pijn. Bij pijn wordt er vaak gedacht: er is niets bijzonders aan de hand. Veel mensen blijven doorlopen met klachten. Niet doen! De chiropractor kan veel voor je betekenen. Rugpijn in de onderrug komt veel voor. Sommige mensen hebben het maar een enkele keer, bij anderen komt het regelmatig terug. Ghislaine Cals kwam met haar pijn bij Chiroplus. Sinds haar bezoek bij Chiroplus heeft ze duidelijk minder rugklachten. Het gaat goed met haar gezondheid en ze ervaart nu een betere basis. Ze kan nu weer alles doen wat ze daarvoor deed. Autorijden, werken, buigen en zitten gaat nu veel gemakkelijker. De service van Chiroplus Ook benoemt Ghislaine de goede service en persoonlijke aandacht als pluspunten van Chiroplus. Ze zou Chiroplus aanbevelen aan anderen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze werd warm en vriendelijk behandeld.