Chiropractor ervaringen

Saskia Tamminga

De voornaamste reden dat Saskia Tamminga een bezoek nam aan onze praktijk, was dat ze rugklachten had, en daarnaast pijn in haar stuit. Saskia is volleybalster en sport veel, dus is het voor haar belangrijk om haar sport zonder pijn te kunnen uitoefenen. Sinds haar eerste bezoek ervaart ze minder klachten, is ze soepeler en heeft ze geen uitstralingspijn meer. Ook het slapen gaat veel beter. Ze beoordeelt haar gezondheid nu uitstekend, en heeft steeds meer kracht en minder pijn. Kortom: alle handelingen in haar dagelijkse leven gaan makkelijker.

Petra Ruijsbroek-Wolfswinkel

"Tijdens mijn zwangerschap heb ik erg veel baat gehad bij chiropractie. Bij mijn eerste zwangerschap heeft Vanessa mij erg goed behandeld bij mijn bekkenklachten. Zij heeft ook de diagnose gesteld dat mijn bekken scheef stonden en iets gekanteld waren. Na de reeks behandelingen was ik van mijn pijnklachten af en had ik ook geen beenlengte verschil meer. Ook tijdens mijn tweede zwangerschap heeft Vanessa mij behandeld. Mede door de behandeling heb ik deze zwangerschap als erg positief ervaren en met weinig pijnklachten. Bij mijn eerste zwangerschap zat ik met 3 maanden al gedeeltelijk in de ziektewet. Ik heb mijn tweede zwangerschap tot aan mijn verlof vrij zwaar lichamelijk werk gedaan in de zorg, zonder in de ziektewet te komen."

Sophia Steenbeek

Sophia Steenbeek bezocht onze praktijk vanwege haar rugklachten. Ze werkt in de zorg, doordat dit intensief werk is, krijgen veel mensen klachten. Sinds dat ze in behandeling heeft, merkt ze dat ze meer energie heeft en een betere nachtrust. Ook kan ze beter lopen, werken, buigen, zitten en staan. Kortom: haar kwaliteit van leven is beter geworden! Ze beveelt Chiroplus van harte aan.

Ghislaine

"Ik kwam met mijn pijn bij Chiroplus. Sinds mijn bezoek heb ik duidelijk minder rugklachten. Het gaat goed met mijn gezondheid en ik ervaar nu een betere basis. Ik kan nu weer alles doen wat ik daarvoor deed. Autorijden, werken, buigen en zitten gaat nu veel gemakkelijker."

Hendrik-Jan Hop

“Ik had vaak last van mijn rug en ervaarde vooral pijn in mijn onderrug. Dankzij de behandelingen bij ChiroPlus is mijn gezondheid nu uitstekend.”

Fabienne Looij

"Al een tijdje had ik last van uitval in mijn rechterbeen en stekende pijn in mijn lies. Ik heb verschillende behandelmethoden geprobeerd, maar niks hielp. Na de behandeling bij ChiroPlus is mijn pijn wel verholpen! Ook kan ik nu beter slapen. Mijn algehele gezondheid is sinds de eerste behandeling echt verbeterd en ik vind ChiroPlus echt een goede praktijk."

Laura

“Het was fijn om tijdens mijn zwangerschap door te gaan met de behandelingen, want er wordt op dat moment veel van je lichaam gevraagd.”

Stefan Tebbens

Stefan had last van lage rugklachten. Sinds zijn behandelingen voelt hij zich fitter en heeft hij een stuk minder klachten. Daarnaast heeft hij meer energie en een betere nachtrust. Ook werken, tillen en slapen gaat beter.

Huub Rohof

Huub kwam met duidelijke pijnklachten bij ChiroPlus: “Ik had vaak last van mijn rug en had vooral pijn in mijn onderrug. Dankzij de behandelingen bij ChiroPlus is mijn gezondheid nu uitstekend.”