Chiropractor ervaringen

R. Stotijn

De voornaamste reden van het bezoek van meneer Stotijn was klachten in de onderrug. Sinds de behandelingen heeft hij geen klachten meer. Hij heeft alleen nog wat stijfheid in zijn onderrug bij het opstaan. Meneer Stotijn beoordeelt zijn gezondheid als goed. Hij is meer ontspannen, heeft meer energie en minder pijn. Ook gaan het lopen, buigen en staan veel makkelijker. Meneer Stotijn raadt dan ook iedereen aan om naar Chiroplus te gaan.

Dineke Brand

Dineke had al jaren last van klachten als rugpijn, hoofdpijn en beknelde zenuwen voor ze bij Chiroplus terecht kwam. Door onze behandelingen heeft ze veel minder last van haar rug en geen hoofdpijn meer. Daardoor is ze meer ontspannen. Ook het lopen, werken, zitten en staan gaan veel makkelijker. Ze vindt onze service erg goed en beveelt Chiroplus dan ook zeker aan! Er wordt namelijk goed naar je rug gekeken waardoor we precies kunnen achterhalen wat de oorzaak van de klachten zijn.

Kor van den Hoek

Meneer Van den Hoek had regelmatig last van rugpijn. Door de rugpijn kon hij niet meer klussen in en rondom zijn huis. Om die reden bezocht meneer Van den Hoek onze praktijk. Sinds de behandelingen merkt meneer minder stijfheid, is hij meer ontspannen en gaat buigen makkelijker. Hij kan nu weer schilderen en werken in zijn tuin zonder te moeten stoppen vanwege de rugpijn.

Judith van der Pol

Judith bezocht onze praktijk vanwege hoofdpijn en nekklachten. Sinds haar behandeling zijn haar klachten enorm verminderd en bij tijden zelfs volledig verdwenen. Ze beoordeelt haar gezondheid goed sinds haar behandeling. Verder is ze meer ontstpannen en heeft ze meer energie. Ook op haar werk (kantoorbaan) gaat zitten en buigen beter. Ze is volledig tevreden over de service en beveelt Chiroplus van harte aan!

Mevrouw Hendriks

Op een voorlichtingsavond hoorde ik dat bijna alle lichamelijke klachten vanuit je rug komen. Op dat moment had ik veel last van dikke voeten. Op dat moment maakte ik een afspraak bij Chiroplus, en na enkele weken waren mijn voeten weer gewoon. Echt ongelooflijk! Ik kreeg direct vertrouwen in deze vorm van therapie. Ik heb veel minder pijn en kan me daardoor goed bewegen. Er wordt goed naar mijn klachten geluisterd, je wordt serieus genomen, dat is voor mij heel belangrijk. Voor nu ga ik ongeveer nog 1 keer in de 2 a 3 maanden, om het goed bij te houden. Van tevoren wist ik eigenlijk niet goed wat chiropractie precies inhield. 'Kraken' was wat ik veel voorbij hoorde komen van mijn omgeving. Dat beeld is helemaal veranderd. Er wordt goed uitgelegd wat ze doen, waardoor je thuis ook bepaalde oefeningen kunt doen. Ik krijg meer vertrouwen in mijn lichaam, waardoor ik lekkerder kan bewegen. Al met al: voor mij een zeer positieve ontdekking!

Semm Groters

Semm werd geboren met behulp van een vacuümpomp. Na zijn geboorte bleek al snel dat hij last had van zijn nek. Hij overstrekte zich namelijk continu en vond het niet fijn als zijn ouders aan zijn nek zaten. Toen Semm acht weken oud was kreeg hij zijn eerste behandeling bij ons. Dat was natuurlijk erg spannend voor zijn ouders, want hoe weet je nu waar een baby die nog niet kan praten last van heeft. Al na de eerste behandeling was er een duidelijk verschil zichtbaar. Hij overstrekte zich niet meer zo veel en zijn ouders mochten weer aan zijn nek komen. Sindsdien is ook zijn motoriek veel beter geworden. Semms ouders zijn Chiroplus dankbaar voor de geruststelling en de prettige behandelingen. Ze raden iedereen aan om met de kleine naar Chiroplus te gaan.

A. van Twillert

De belangrijkste reden dat meneer Twillert onze praktijk bezocht was dat hij veel klachten had aan zijn been. Sinds de behandelingen zijn zijn klachten erg verminderd. Hij heeft minder pijn, meer kracht en kan meer ontspannen. Ook heeft hij een beter nachtrust. Lopen, zitten, autorijden, werken buiten en staan gaan gemakkelijker. Meneer Twillert is zeer naar tevredenheid behandeld, en hij beveelt Chiroplus van harte aan.

Aletta Pasker

De belangrijkste reden dat Aletta onze praktijk bezocht was dat ze steeds terugkerende rugklachten in haar onderrug had, waardoor ze dagen niet op of om kon. Na de eerste behandeling gaat het goed en is haar rug iets stabieler geworden en ‘schiet’ het er minder snel in. Ze heeft sinds de behandelingen meer kracht, minder pijn en is iets zekerder over haar rug. Autorijden en zitten gaat makkelijker. Ze is erg tevreden over de service in de praktijk, en heeft Chiroplus al aan mensen in haar omgeving aanbevolen.

Joey van Bedem

Doordat Joey een ongeluk heeft gehad met de scooter, had hij veel hoofdpijn en rugklachten. Maar sinds zijn behandeling bij Chiroplus heeft hij hier geen last meer van! Hij heeft meer kracht, is meer ontspannen en heeft een betere nachtrust. Dit allemaal doordat hij van zijn pijn af is. En extra leuk: hij heeft zijn schoonmoeder aanbevolen om naar Chiroplus te gaan!

Jan Mulder

Waarom Jan Mulder onze praktijk bezocht? Hij had een hernia, met uitstralende pijn naar zijn linkerbeen en voet. Sinds zijn behandeling bij Chiroplus zijn zijn klachten voor 85%/90% weg. Hij heeft meer kracht en energie en merkt dat hij meer ontspannen is. Lopen, autorijden, werken, zitten en tillen gaat allemaal beter. Hij beveelt Chiroplus aan omdat er een persoonlijk behandelplan is en aandacht voor jou als patiënt.

Saskia Tamminga

De voornaamste reden dat Saskia Tamminga een bezoek nam aan onze praktijk, was dat ze rugklachten had, en daarnaast pijn in haar stuit. Saskia is volleybalster en sport veel, dus is het voor haar belangrijk om haar sport zonder pijn te kunnen uitoefenen. Sinds haar eerste bezoek ervaart ze minder klachten, is ze soepeler en heeft ze geen uitstralingspijn meer. Ook het slapen gaat veel beter. Ze beoordeelt haar gezondheid nu uitstekend, en heeft steeds meer kracht en minder pijn. Kortom: alle handelingen in haar dagelijkse leven gaan makkelijker.

Petra Ruijsbroek-Wolfswinkel

"Tijdens mijn zwangerschap heb ik erg veel baat gehad bij chiropractie. Bij mijn eerste zwangerschap heeft Vanessa mij erg goed behandeld bij mijn bekkenklachten. Zij heeft ook de diagnose gesteld dat mijn bekken scheef stonden en iets gekanteld waren. Na de reeks behandelingen was ik van mijn pijnklachten af en had ik ook geen beenlengte verschil meer. Ook tijdens mijn tweede zwangerschap heeft Vanessa mij behandeld. Mede door de behandeling heb ik deze zwangerschap als erg positief ervaren en met weinig pijnklachten. Bij mijn eerste zwangerschap zat ik met 3 maanden al gedeeltelijk in de ziektewet. Ik heb mijn tweede zwangerschap tot aan mijn verlof vrij zwaar lichamelijk werk gedaan in de zorg, zonder in de ziektewet te komen."

Sophia Steenbeek

Sophia Steenbeek bezocht onze praktijk vanwege haar rugklachten. Ze werkt in de zorg, doordat dit intensief werk is, krijgen veel mensen klachten. Sinds dat ze in behandeling heeft, merkt ze dat ze meer energie heeft en een betere nachtrust. Ook kan ze beter lopen, werken, buigen, zitten en staan. Kortom: haar kwaliteit van leven is beter geworden! Ze beveelt Chiroplus van harte aan.

Fabienne Looij

"Al een tijdje had ik last van uitval in mijn rechterbeen en stekende pijn in mijn lies. Ik heb verschillende behandelmethoden geprobeerd, maar niks hielp. Na de behandeling bij ChiroPlus is mijn pijn wel verholpen! Ook kan ik nu beter slapen. Mijn algehele gezondheid is sinds de eerste behandeling echt verbeterd en ik vind ChiroPlus echt een goede praktijk."

Stefan Tebbens

Stefan had last van lage rugklachten. Sinds zijn behandelingen voelt hij zich fitter en heeft hij een stuk minder klachten. Daarnaast heeft hij meer energie en een betere nachtrust. Ook werken, tillen en slapen gaat beter.

Hendrik-Jan Hop

Hendrik-Jan kwam met duidelijke pijnklachten bij ChiroPlus: “Ik had vaak last van mijn rug en ervaarde vooral pijn in mijn onderrug. Dankzij de behandelingen bij ChiroPlus is mijn gezondheid nu uitstekend.” Direct na de eerste behandeling merkte Hendrik-Jan verschil. Na meerdere behandelingen kreeg hij aanzienlijk minder last van de pijnklachten, ondertussen heeft hij ook vaak helemaal geen last meer van zijn klachten. “Ik heb nu minder hoofdpijn en een losser gevoel in mijn nek. Ik voel veel minder pijn dankzij mijn chiropractische behandelingen. Ook dagelijkse dingen als autorijden en tillen gaan nu gemakkelijker.”

Laura

Als je zwanger bent, kun je gewoon doorgaan met chiropractische behandelingen. Bovendien kan de chiropractor verlichting brengen bij de klachten die ontstaan tijdens de zwangerschap. Zo ook Laura: “Het was fijn om tijdens mijn zwangerschap door te gaan met de behandelingen, want er wordt op dat moment veel van je lichaam gevraagd.” Laura had een aantal jaar geleden veel last van haar rug en kwam bij ChiroPlus terecht. Daar werd een duidelijk behandelplan opgesteld en al na een paar behandelingen was er verbetering. Inmiddels is ze zo goed als klachtenvrij.

Huub Rohof

"Vier jaar geleden was ik betrokken bij een ongeval. Ik werd op de fiets aangereden door een auto. De huisarts zei dat ik rust moest houden en moest kijken hoe het voelde. De eerste dagen voelde ik me natuurlijk beroerd en flink gekneusd. Daarbij had ik hoofdpijn, maar dat kwam door de hersenschudding. Maar de hoofdpijn bleef aanhouden, vooral wanneer ik mij moest concentreren of inspannen. Daarom kwam ik een jaar geleden bij Cor met mijn inmiddels chronische problemen. Hij stelde voor om eerst foto’s te laten maken en op basis daarvan de behandeling te starten. Cor had vanaf het begin vertrouwen dat de hoofdpijn te verhelpen was. De symptomen wezen naar een whiplash. Na de eerste weken waarin ik intensief werd behandeld, begonnen er dagen te komen dat ik geen hoofdpijn meer had. Dat gaf de burger moed en nieuwe energie! Elke dag hoofdpijn is namelijk doodvermoeiend. Week na week werd de situatie beter, met af en toe een lichte terugval. We zijn nu ruim een jaar na de eerste behandeling en ik kom de maand doorgaans zonder hoofdpijn door. Cor heeft een manier gevonden om mijn nek te behandelen en de klachten te verhelpen. Daarnaast word je jezelf tijdens zo’n jaar ook heel bewust van je houding en gedrag, dus neem je zelf ook maatregelen om hoofdpijn te voorkomen, Het blijft immers een kwetsbare plek. Ik ben Cor zeer dankbaar voor de zorgvuldig behandeling en het resultaat!”

Ghislaine Cals

Ghislaine Cals had al lange tijd pijn in haar onderrug. Het was een vaak terugkerende pijn. Bij pijn wordt er vaak gedacht: er is niets bijzonders aan de hand. Veel mensen blijven doorlopen met klachten. Niet doen! De chiropractor kan veel voor je betekenen. Rugpijn in de onderrug komt veel voor. Sommige mensen hebben het maar een enkele keer, bij anderen komt het regelmatig terug. Ghislaine Cals kwam met haar pijn bij Chiroplus. Sinds haar bezoek bij Chiroplus heeft ze duidelijk minder rugklachten. Het gaat goed met haar gezondheid en ze ervaart nu een betere basis. Ze kan nu weer alles doen wat ze daarvoor deed. Autorijden, werken, buigen en zitten gaat nu veel gemakkelijker. De service van Chiroplus Ook benoemt Ghislaine de goede service en persoonlijke aandacht als pluspunten van Chiroplus. Ze zou Chiroplus aanbevelen aan anderen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze werd warm en vriendelijk behandeld.