Over Chiroplus

Over ChiroPlus

Belemmeren jouw klachten jou in het dagelijks leven? Pijn kan ervoor zorgen dat je niet meer kunt spelen met kinderen of kleinkinderen, kan je belemmeren tijdens het sporten of tuinieren en kan er zelfs voor zorgen dat je niet goed meer slaapt. Zo kunnen de pijnklachten zelfs invloed krijgen op jouw energieniveau.

Bij ChiroPlus streven we ernaar om iedereen weer zo goed mogelijk te laten functioneren. Dit doen we door de fundering van het lichaam (de wervelkolom) te herstellen.

Opsporen en behandeling onderliggende problemen

In plaats van kortdurend en tijdelijk herstel, kiezen we er bij ChiroPlus nadrukkelijk voor om de onderliggende problemen te identificeren en te behandelen. Op deze manier kunnen we je helpen om de wervelkolom te verbeteren naar de normale structuur op lange termijn, zodat de klachten worden verholpen en jij weer lekker in je vel zit!

De chiropractoren bij ChiroPlus zijn universitair opgeleid en geregistreerd bij zowel de SCN (Stichting Chiropractie Nederland) als bij de NCA (Nederlandse Chiropractie Associatie). De Stichting Chiropractie Nederland registreert alleen chiropractoren die voldoen aan strenge gestelde eisen. Zo wordt de kwaliteit van de Nederlandse chiropractoren gegarandeerd. Als lid van de beroepsvereniging van chiropractoren (NCA) voldoen we aan de hoge opleidings- en praktijkeisen.