Chiropractie

Wat doet een chiropractor?

Wat doet een chiropractor precies? Voor er met de behandeling wordt gestart, onderzoekt de chiropractor nauwkeurig de wervelkolom en het zenuwstelsel. Het kan zijn dat er problemen in de gewrichten zijn die leiden tot irritatie in de zenuwen. In dat geval gaat de chiropractor aan de slag met kleine manipulaties en correcties. Zo wordt het functioneren van de wervels verbeterd.

Chiropractor Amersfoort

Op zoek naar een chiropractor Amersfoort? Bij ChiroPlus heb je geen doorverwijzing nodig en er is geen wachtlijst. Bovendien is de praktijk ook drie avonden in de week geopend. Wil je kennis maken met de chiropractoren? Kom dan langs in onze chiropractiepraktijk in Hoogland, Amersfoort!

Plan afspraak chiropractor Amersfoort

Diverse soorten klachten

De chiropractor staat vooral bekend om de verlichting van rugklachten. Veel mensen zoeken een chiropractor op wanneer ze langdurig last hebben van de rug, zoals bijvoorbeeld bij een hernia.

De chiropractor kan echter bij nog veel meer klachten hulp bieden. Denk bijvoorbeeld aan nekklachten en hoofdpijn. Ook zijn wij gespecialiseerd in chiropractie bij zwangerschappen en baby’s. Chiropractie gaat dus niet alleen om de rug, maar om de gehele wervelkolom en het bijbehorende zenuwstelsel. De chiropractor kijkt bij de behandeling dus ook niet alleen naar het pijngebied, maar naar jouw complete wervelkolom. Zo worden niet alleen de gevolgen, maar ook de oorzaak van jouw probleem opgepakt.

Ben je op zoek naar een chiropractor in Amersfoort? Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze chiropractoren.

Chiropractie Amersfoort