Pijn in nek en schouders

Pijn in nek en schouders?

Heb je last van pijn in nek en schouders? De chiropractor kan uitkomst bieden bij jouw klachten. Wij brengen jouw klachten in kaart tijdens een chiropractisch onderzoek en vervolgens stellen wij een behandelplan op. Tijdens de behandeling gebruiken we kleine manipulaties en correcties om het functioneren van nek en schouders te verbeteren.

Klachten nek en schouders

Veelvoorkomende klachten in de nek en schouders zijn een zeurend en vast gevoel aan beide kanten. Veel mensen ervaren ook pijn of stijfheid tussen de schouderbladen in. Dit soort klachten hebben een grote invloed op je dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan het moeilijk kunnen draaien van je hoofd wanneer je op fiets of in de auto zit.

Blijf niet rondlopen met zulke klachten, maak een afspraak bij de chiropractor! De chiropractor kijkt niet alleen naar eventuele verstoringen in de wervelkolom, maar ook naar voeding, dagelijkse houding en stress. Wanneer nodig, geeft de chiropractor hierin ook advies.

Chiropractor nek

Er zijn veel verschillende oorzaken voor pijn in nek en schouders. De klachten kunnen ontstaan door slijtage, ook wel bekend als artrose. Ook kan een verkeerde houding tijdens het zitten of tijdens het bewegen klachten veroorzaken. Een andere bekende oorzaak van nek en schouderklachten is een whiplash, dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een auto-ongeluk.

Bijkomende klachten pijn in nek en schouders

Pijn in de nek en schouders kunnen veel bijkomende klachten geven. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, duizeligheid, uitstraling van de pijn naar de armen of tintelingen in handen en vingers. Door de bron van het probleem aan te pakken tijdens de behandeling, pakken we ook de bijkomende problemen aan.

Neem contact op met ChiroPlus voor een vrijblijvende kennismaking met de chiropractor!

Maak een afspraak