Chiropractor ervaringen Hendrik-Jan Hop: “Dankzij de behandeling is mijn gezondheid nu uitstekend.”

Hendrik-Jan kwam met duidelijke pijnklachten bij ChiroPlus: “Ik had vaak last van mijn rug en ervaarde vooral pijn in mijn onderrug. Dankzij de behandelingen bij ChiroPlus is mijn gezondheid nu uitstekend.”

Direct na de eerste behandeling merkte Hendrik-Jan verschil. Na meerdere behandelingen kreeg hij aanzienlijk minder last van de pijnklachten, ondertussen heeft hij ook vaak helemaal geen last meer van zijn klachten. “Ik heb nu minder hoofdpijn en een losser gevoel in mijn nek. Ik voel veel minder pijn dankzij mijn chiropractische behandelingen. Ook dagelijkse dingen als autorijden en tillen gaan nu gemakkelijker.”

Blijf niet rondlopen met rugpijn
Veel mensen blijven doorlopen met klachten. Niet doen! De chiropractor kan veel voor je betekenen. Veel patiënten van ChiroPlus ervaren snel verbetering en hebben minder pijn. Kom vrijblijvend langs op een Rugscandag en ontmoet de chiropractoren van ChiroPlus. De datum voor de  eerstvolgende Rugscandag vindt je op onze nieuwspagina: https://www.chiroplus.nl/over-chiroplus/nieuws/

Terug naar het overzicht