Rugscreeningsdag zaterdag 24 augustus

Heb jij vaak last van rugpijn, nekpijn of hoofdpijn? En word je hierdoor belemmerd in je dagelijks functioneren? Denk aan: werken, sporten, slapen, of bijvoorbeeld spelen met je (klein)kinderen? Pijn kan heel vervelend zijn en zeker als het je in de weg zit. Maar daarnaast is pijn ook een natuurlijk alarm dat waarschuwt voor een storing in je lichaam.

 

Tijdens de rugscreeningsdag op zaterdag 24 augustus screenen we jouw wervelkolom voor mogelijke verstoringen. Deze verstoringen zijn vaak de oorzaak van jouw klachten. We kijken direct of we iets voor jou kunnen betekenen en geven je tips voor de beste vervolgstap.

 

Wat kun je verwachten?

  • Je maakt kennis met onze praktijk en de manier waarop wij werken
  • Je ontvangt een vrijblijvend gesprek met een van onze chiropractoren over jouw klachten
  • Je ontvangt een ruganalyse ter waarde van  € 25,-

Meld je nu aan! 

De rugscreeningsdag is op zaterdag 24 augustus van 10.00 tot 13.00. De toegang is gratis, maar er zijn een aantal plekken aanwezig. Graag aanmelden via onderstaand formulier voor reservering. We nemen dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken.

 

In verband met vakantie zijn we een aantal dagen gesloten (van donderdag 15 augustus tot en met woensdag 21 augustus). Vanaf 22 augustus nemen we contact met jou op om een afspraak te maken.

 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

 

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

info@chiroplus.nl
033 – 480 05 10

Adresgegevens

Van Boetzelaerlaan 24
3828 NS Hoogland