Aandoeningen

Klachten?

ChiroPlusChiroPlus behandelt mensen die door een afwijkende wervelkolomstructuur last hebben van allerhande klachten. Van een slechte houding tot migraine, van krachtverlies in armen en benen tot acute hernia. Wanneer u een of meerder van de veel voorkomende klachten (zie rechterkolom) herkent, is de kans groot dat u een structureel probleem heeft in uw wervelkolom.

In de gezondheidszorg zijn er vastgestelde ‘normale’ waarden, voor bijvoorbeeld bloeddruk, hartslag, cholesterol en lichaamsgewicht. Zo ook voor uw wervelkolom. Bij ChiroPlus verwachten we niet dat iedereen een wervelkolom heeft die perfect in balans is. Maar wel dat iedereen binnen de vastgestelde ‘normale’ waarden, voor zijn of haar leeftijd en persoonlijke situatie, valt. Wanneer de wervelkolomstructuur te veel afwijkt is van deze ‘normale’ waarden, spreken we over een structurele verschuiving.

chiropractorEen structureel probleem of verschuiving in de wervelkolom kan zorgen voor een zenuwstelsel dat niet optimaal functioneert en kan resulteren in: scheven heupen, een korter been, overbelasting van de gehele wervelkolom, algehele spierspanning en andere lichamelijke klachten.

De chiropractoren bij ChiroPlus zijn gespecialiseerd in de beoordeling en behandeling van structurele verschuivingen in de wervelkolom. Zodat uw klachten afnemen en uw wervelkolom weer zo optimaal mogelijk is.